Kategoriler

Toplam 25 blog | 2. Sayfa
Süblimasyon Baskı Ürünleri Toptan
17.12.2016
Süblimasyon baskı ürünleri sadece süblimasyon baskılar için kullanılan özel içerikli ürünler olmaktadır. Süblimasyon baskı işlemlerinde baskı katı halden direkt olarak gaz haline geçer ve oldukça da kaliteli bir dijital baskı seçeneği sunar. Bu baskı işlemlerinde baskı makineleri ve baskı boyaları kadar önemli olan bir diğer faktör de Süblimasyon baskı ürünleri olmaktadır.
Hediyelik Toptan Fotoğraf Çerçeveleri
17.12.2016
Fotoğraf çerçeveleri her ne kadar eski popülerliğini kaybetmiş gibi görünse de fotoğraf çerçeveleri hem fotoğrafçılık işletmeleri için hem de fotoğraf sanatı ile ilgileneneler için son derece avantajlı ve gerekli ürünler olmaktadır. Fotoğraf çerçeveleri toptan satışları ile de oldukça uygun fiyatlar içermektedir.
3D Transfer Sublimasyon Baskı Makinası Fiyatları
17.12.2016
Gün geçmiyor ki yeni teknolojiler güne damgasını vurmasın. Sublimasyon teknolojisi de bunlardan biridir. 3d baskı teknolojisinde de çok daha yenilikçi ve modern ve aynı zamanda çok daha avantajlı özellikler sağlanmaktadır.
Sublimasyon Yazıcı Baskı
17.12.2016
Baskı tekniği olarak bilinen süblime olayı genellikle polyester kumaş üzerine presleme işlemi ile istenilen baskının yapılması işlemidir. Sublimasyon baskı uygulaması sadece kumaşa değil kumaş haricinde yaka kartı, plaket uygulaması, kupa bardak üzerine yapılan baskı gibi çeşitli objelere de süblime işlemi yapılabilir.
Sublimasyon Baskı Makinesi Fiyatları
17.12.2016
Sublimasyon Baskı Makinesi Fiyatları

sublimasyon denir. Bu işlem için gerekli olan malzemeler sublimleme için gerekli ürün, baskı makinesi, yazıcı makinesi ve ek bazı ürünler olabilir.
Süblimasyon Yazıcı Ayarları
17.12.2016
Süblimasyon Yazıcı Ayarları

Süblimasyon yazıcılar gayet kolay bir şekilde ayarlanmakta ve bilgisayarlar ile hemen bağlantısı kurulmaktadır. Kolay bir ara yüzü bulunan ve en basit işlemler ile kendi kendini kuran Süblimasyon yazıcı ayarlarınormal yazıcı ayarlarından hiçbir fark oluşturmamaktadır.
Sublimasyon Baskı Makinası Fiyatı
17.12.2016
Hayatımızda gelişen teknolojik ürünlere ek olarak gelişen en ilgi çekici teknolojilerden biri de sublimasyon kupa baskı teknolojisidir. Bu teknoloji ile hayatımızda ayrıcalıklı ürünler ile yaşamımıza fark katabiliriz. Örneğin bu teknoloji ile hazırlanmış bize ait resmimizin olduğu bir bardak ile suyumuzu, kahvemizi çok daha keyifli içebiliriz. Ya da sevdiklerimizin kendileriniz özel hissetmelerini sağlayıcı onların resminin ve ya adının yazılı olduğu baskılı hediyelerle onları memnun edebiliriz.
Sublimasyon Baskı Kağıdı
17.12.2016
Kaliteden Vazgeçmeyin

İyi ve başarılı bir baskı tekniği için kaliteden asla vazgeçmeyin. Baskı kağıdı seçiminde de en iyi malzemeden üretilen kağıtları kullanmanız bu iş için önemlidir. Kağıdın kalitesiz olması transfer işlemini zorlaştıracağı için kalite önemlidir.
Transfer Baskı Makineleri Fiyatları
16.12.2016
Transfer Baskı Makineleri Fiyatları

Hayatımızı etkili şekilde kolaylaştıran ürünler, farklılığı da en ideal şekilde yaşamamızı sağlıyorlar. Bu özel ürünler gelişim gösterirken, her şekilde bizlere de etkin ve inanılmaz sonuçlar da sunmaktadırlar. Özellikleri itibari ile transfer makineleri aynı şekilde geleneksel sistemden çok daha etkileyici sonuçları almamızı sağlar. Yapacağınız baskının özelliklerine uygun bir makine sayesinde, çok daha randımanlı ve verimli bir baskı yapabilirsiniz.
Toptan Fotoğraf Albümü Fiyatları
16.12.2016
Toptan Fotoğraf Albümü Fiyatları

Doğru ürüne doğru şekilde ulaşmak bugün hepimiz için önemli bir unsur. İnternetin yaygın kullanımı sayesinde artık piyasada ki rekabette daha hızlı bir şekilde gelişmekte. Aynı şekilde kullanıcılara ya da ürün tedarikçilerine de ulaşmak daha kolay.